Om os

Hvad er League of Sharks?

League of Sharks havde sin begyndelse i 2015 og har været en turneringsplatform, som har fokus på fælleskab for alle gamer typer. Vi har haft 3000+ spillere igennem vores turneringer, hvor der er arrangeret nogle betydelige udbetalinger til vinderne igennem årene. Det har også givet os en fantastisk opbakning den anden vej.


LoS har haft fokus på flere forskellige spil, som også kan give underground gamere et boost mod rampelyset. LoS tilbyder i combo med kommercielle kræfter et samarbejde og eksponering på både online services og offline direkte ud i fælledskabet. Det skaber værdi for alle!

Vil du i kontakt med os, så henvend dig per telefon +45 38411555

HOLDET BAG LEAGUE OF SHARKS

Ivan

Ivan sidder til daglig og varetager erhvervssalg, kunde relationer mm. Han er initiativtager og ansvarlig på League of Sharks.

Emil

Emil er brand ansvarlig hos NOCCO- et brand der satser tungt på Esport og gaming, blandt andet gennem deres partnerskab med Astralis og nu som co-host af LOS.

Nick

Nick afvikler events for Shark Gaming og har efterhånden mange events bag sig. Han er go-to gamemaster under eventets afvikling.