Turnerings Regler

Ligaens Forløb

Kvalifikationerne afholdes af vores turnerings partnere over hele landet. Derefter skal spillerne som kåres som vinderne i de 8 landsdækkende turneringer tage til Parken d. 2 Marts, og vil være kvalificeret for at deltage i League of Sharks finalen.

Brackets spilles igennem en dag, med check ind kl 11:00 og derefter spil start og turnerings start kl 12:00. Der spilles kvart finaler derefter semi-finaler, og så vil Finalen blive afholdt. 

Kampregler

Alle kvalificeret hold skal still med 5 ledige spillere. Det skal bestå af samme hold som kvalificerede sig, men man må gerne medtag en sub udskiftning hvis nødvendigt til finale dagen. Man kan ikke udskifte under selve finalen.

En kamp består af to halvlege på 15 runder hver. Hver runde i hver halvleg består af et minut og 45 sekunder (mp_roundtime 1.75).
– En halvleg er ovre, når de 15 runder er færdigspillet.
– I gruppespillet er et map ovre, når et hold har fået 16 runder eller kampen er blevet uafgjort (15-15). Der spilles IKKE overtid. Der spilles IKKE alle runder, medmindre kampen bliver uafgjort eller 16-14 til en af holdene.
– I gruppe og slutspillet spilles der BO1 med maps bestemt via VETO.
– I finalen spilles der BO3 med maps bestemt via VETO.
– Ved overtid i slutspillet spilles der MR3 med 10.000 startmoney. Bliver overtiden uafgjort, spilles der flere omgange overtid indtil et hold formår at vinde med fire runder.

League of Sharks Finalen har sin egen sæt regler som følges af alle spillere til finalen. Dog skal det siges at hvert kvalifkation vælger deres egen regelsæt og efter de er kvalificeret skal de følge League of Sharks regelsætten for at være gyldige til at deltage på Finalen i Parken. 

Format

 • Map pool: Active duty
 • Max rounds: 30
 • Overtime: MR6, 10000,-
 • Single Bracket – Quarter Finals to Semi Finals and then the Grand Finals.

Regler

 • Alle former for anerkend snyd af enkelte spillere vil resultere i hele holdets udelukkelse fra turneringen. 
 • Toxic og usportslig opførelsel vil straffes, 
 • Turneringen spilles af alle spillere på computerne fra G4metime parken. 
 • Man må gerne bruge og sætte sit eget gear til. 
 • Man må gerne have sin egen CFG sat til computerne. 

Udnytte bugs
Det er ikke tilladte at udnytte bugs, så man får en fordel ift. modstander holdet. Benytter man bugs vil der være en straf – se strafudmåling under ‘generelle regler’.

Server Indstillinger

De officielle advanceret regelsæt og informationer kommer findes på vores turnerings partners hjemmside, hvor vi vil opdatere brackets, samt standings igennem Challengermode. 

Vi benytter Challengermode til Map Veto, samt som vores officielle turenrings admins. De vil lægge live support under hele eventet, for alle kampe der spilles. 

Veto proceduren

 1. Lavest seed fjerner et map (fire maps tilbage)
 2. Højest seed fjerner et map (tre maps tilbage)
 3. Højest seed vælger første map (to maps tilbage)
 4. Lavest seed vælger andet map (et map tilbage)

Valg af Side

En knivrunde afholdes i starten af map valget. Vinderen af knivrunden bestemmer, hvilken side de starter på.

Pause
Det er ikke tilladt at pause, hvis formålet er at tage en cigaret pause, have en taktisk timeout eller lignende. Se ‘Client breakdown’ for acceptabel pause.

Kill
Man må ikke benytte kill under en kamp. Benytter man sig af kill i en runde, hvori det er en fordel for en selv at begå selvmord (for deraf at få flere penge i runden efter) mister man tre runder.

Challenger modes lobby tutorial